Начало

„Национална седмица на детската книга“ с отличие за социално-отговорна кампания на годината

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Награда за „Социално-отговорна кампания на годината“ получиха сдружение „Книги за деца“ и „H2H Communications“ за инициативата „Национална седмица на детската книга“ на петите годишни награди на b2b Media. Престижното отличие беше връчено на официална церемония, която се състоя на 10 юли 2019 г. във Френския институт, София. 

Всяка година b2b Media отличава най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните пространства, както и социално-отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати. През 2019 г. за първи път „Национална седмица на детската книга“ попада сред избора на журито заради мисията си да съдейства за развитието на детска литературна дейност и да подпомага публикуването и издаването на произведенията на млади и талантливи нови автори.

 

В двете издания на кампанията до момента се включиха над 500 малки таланти, които в продължение на 1 седмица участваха в творчески работилници по писане, рисуване и приложно изкуство. Техни ментори бяха авторитети от българската културна среда – едни от най-големите имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и най-популярните лица от ефира на bTV.

„Националната седмица на детската книга“ се организира от сдружение с нестопанска цел „Книги за деца“, в партньорство с Национален център на книгата – НДК, „H2H Communications“ и рекламна агенция „Ogilvy“. Основен медиен партньор на инициативата е bTV Media Group. Партньори на кампанията са още „Клуб Z“, „Аз чета“, „Детски книги“, „Quin bite“ и Столичен куклен театър.

Свържете се с нас

Национална седмица на детската книга

Контакти

ул. „Кракра“ 20, ет. 1, ап. 6,
София,  България.
Email : books@nsdk.bg

FACEBOOK